Hoe verder

Wat kun je van mij verwachten?

De eerste stap heb je al gezet; je bent op mijn website gekomen! Ben je nieuwsgierig geworden of mijn behandeling iets voor je is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Tijdens ons eerste contact, vaak telefonisch, schat ik in of ik je kan helpen bij jou vraag. Dat kan vermindering van een klacht zijn maar bijvoorbeeld ook inzicht krijgen in je overtuigingen of belemmeringen.

Als we beiden een goed gevoel hebben over dit eerste contact maken we een afspraak voor de eerste sessie. Tijdens deze eerste sessie hebben we een uitgebreid intake-gesprek (anamnese) waarin de klacht(en) en de ziektegeschiedenis, en alle andere belangrijke factoren die van invloed zijn, worden besproken. Daarna geef ik een eerste voetreflexmassage. De eerste behandeling duurt daarom 90 minuten. De behandelingen daarna duren 60 minuten.

Behandelplan

Uit de anamnese en een analytische massage stel ik een behandelplan op. Het plan is zowel gericht op het verminderen dan wel verdwijnen van de klacht(en) en op het aanpakken van de oorzaak ervan. De behandelingen richten zich op lichaam en geest zodat deze beide impulsen krijgen om ‘oude patronen’ los te laten waardoor de weg naar herstel op gang komt. De frequentie van behandelen is afhankelijk van de klacht(en). Meestal zijn 5 behandelingen voldoende en kunnen we daarna samen bekijken of verdere behandelingen wenselijk zijn. Ik geef je ook ondersteunende adviezen en soms is coaching een goede aanvulling. Omdat ik ervan uit ga dat jouw lichaam een zelfgenezend vermogen heeft zie ik het echt als een samenwerking om weer in balans te komen.

Het is tevens mogelijk een ontspannende voetreflexbehandeling te boeken, deze behandeling kan ook preventief worden ingezet. Hierbij is een uitgebreide anamnese en niet noodzakelijk.

Contact

Neem contact met mij op om te verkennen hoe ik je kan helpen.

Wat vinden anderen >>>