Marike te Lintelo

“ de natuur herstelt zichzelf… soms met hulp ”

Mensen helpen

De behoefte om mensen te helpen zat er bij mij al vroeg in. Als kind vond ik niets fijner dan iets voor een ander te betekenen. Dat was ook de reden dat ik koos voor de studie Gezondheidwetenschappen en Milieugezondheidskunde aan de Universiteit. Vervolgens heb ik als coach/adviseur/trainer heb ik met plezier lange tijd gewerkt in de publieke sector. Toch miste ik het om écht iets voor een ander te betekenen en daarom startte ik met de opleiding VoetreflexPlus bij Total Health. Dit gaf zoveel voldoening dat ik daar graag mee verder wilde. Ik heb mijn vaste baan opgezegd en ben mijn eigen praktijk gestart!

Lichaam, ziel en geest één geheel

Ik ben ervan overtuigd dat lichaam, ziel en geest één geheel is. Vanuit die gedachte werk ik ook. Een fysieke klacht is vaak meer dan alleen een lichamelijk ongemak alleen. Meestal zit er een verborgen laag onder. Ik begeleid mensen graag om deze laag zichtbaar te maken zodat de verwerking en het herstel kunnen beginnen. Mijn ervaring als coach helpt hierbij. De afgelopen jaren heb ik ik mij vooral toegelegd op verliesverwerking op welk gebied dan ook. Ik heb op jonge leeftijd ervaren hoe het is om een ouder te verliezen, je gezondheid en je baan. Ik ben als vrijwilliger aangesloten bij de Stichting Achter de Regenboog waar we jonge kinderen begeleiden na een groot verlies. De natuur herstelt zichzelf, dat zei mijn opa altijd. Dit vind ik een mooie gedachte en ik zet graag mijn coaching vaardigheden en voetreflex in om lichaam, ziel en geest met elkaar te verbinden.

Lesgeven

Naast mijn praktijk heb ik nog een andere passie: lesgeven. Ik ben nu docent VoetreflexPlus bij Total Health en het is geweldig om alle kennis en ervaring door te geven zodat nog meer goede therapeuten worden opgeleid die ook weer mensen kunnen helpen.

Alles wat ik aan levenservaring, opleiding en werkervaring heb opgedaan komt helemaal samen in de praktijk die ik heb. Ik vind het fijn om je te mogen ontmoeten en te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Over behandelingen >>>